Alle WhatsApp berichten van de laatste 24 uur

Geen storing bekend!


Veel voorkomende problemen zijn met:

Betrokken steden:


Reacties op WhatsApp

Laat anderen weten over uw problemen met WhatsApp: Schrijf een commentaar

Geen opmerkingen gevonden. Wees de eerste en deel uw ervaring met anderen.

SCHRIJF EEN COMMENTAAR

Over WhatsApp

WhatsApp is al een oude rot onder de messenger services. WhatsApp werd in 2009 onafhankelijk opgericht, maar sinds 2014 behoort het bedrijf tot Facebook Inc. U kunt de dienst gemakkelijk downloaden via een app. Het is beschikbaar voor bijna elk populair besturingssysteem en ook voor uw vaste PC. Als u de messenger toegang geeft tot alle contacten en locatie-info, kunt u naast de klassieke diensten zoals tekstberichten, documentuitwisseling en telefonie of videochat, zelfs uw locatie versturen. Ondertussen hebben ook bedrijven WhatsApp voor zichzelf ontdekt en gebruiken ze de messenger als verkoopkanaal. Bijgevolg is ook WhatsApp Business uitgegroeid.

.

Waar is de provider sterk vertegenwoordigd?

Bij WhatsApp-gebruikers bestaat zoiets als: "Hallo, ik gebruik WhatsApp1" kan niet treffender zijn. Want als je in contact wilt blijven met je mensen, heb je Whatsapp. Er zijn groepen die zich afzonderen - en dat worden er steeds meer - maar eigenlijk heeft bijna iedereen met een smartphone ook WhatsApp. Dit is waar iedereen elkaar ontmoet. Het is een interface. Niet iedereen vertrouwt de dienst. Velen gebruiken IHN zonder foto, maken geen statusbericht en houden zich ook inhoudelijk in, maar ze zijn er wel.

.

Informatie over de storingshotline

.

Wanneer WhatsApp niet werkt, is dat te merken. Vrijwel meteen met de meesten. Dan is er allereerst grote paniek, maar er is ook de SMS....

Probleem I:

WhatsApp-accounts komen niet overeen met het huidige telefoonnummer. Degenen die wisselen met SIM kaarten, vaak het juiste aantal van hun contacten niet eens opgeslagen. Je kunt dus het beste een storing in WhatsApp voorkomen door alle WhatsApp-contacten ook als een normaal telefoonnummer op te slaan. Als je vragen hebt over het systeem, de configuratie en verwante problemen, kun je altijd de homepage van WhatsApp bezoeken. Hier vindt u aangenaam gedetailleerde hulp bij de belangrijkste problemen.
Als de server down is, kom je daar achter via sociale netwerken of door te googlen. De huidige verstoringen worden dan weergegeven. Het enige dat hier zal helpen is wachten tot het probleem is opgelost.

Verhelp de fout en de redenen

.

Als WhatsApp zelf geen problemen geeft, controleer dan of je internet werkt. Dus daar kijk je om te zien of je provider momenteel een storing heeft. Zo niet, schakel uw toestel dan uit en weer in. Dit geldt ook voor de router.
WhatsApp werkt niet in de vliegtuigmodus. Controleer je instellingen. Kijk dan of alles klopt met je Google account of andere account. In zeldzame gevallen ligt de fout hier. Je kunt WhatsApp ook verwijderen en opnieuw downloaden. Ook al beweert de geruchtenmolen altijd iets anders: WhatsApp kost (momenteel) niets.

.
Storing kaart

Uitval geschiedenis

We hebben momenteel geen historie verzameld voor WhatsApp

Vergelijkbare aanbieders