Alle Instagram berichten van de laatste 24 uur

Geen storing bekend!


Veel voorkomende problemen zijn met:

Betrokken steden:


Reacties op Instagram

Laat anderen weten over uw problemen met Instagram: Schrijf een commentaar

Chan 3 maanden geleden
Bussum 1403xa. Niet in logen plots uit logen wat ik niet drukken en niet meer aan kunnen melden

Chantal 3 maanden geleden
Ik werd uit gelogt en kon mijn accounts niet meer in zeggen dan probeer later weer alstublieft er zitten ook dieren baar foto's op doe iets help alsjeblieft

Brandon 4 maanden geleden
Ze moeten opschieten met die storing want ik wil nog video's posten etc.

P. Jardez 8 maanden geleden
Instagram zit in een loop en mijn account start niet op. Komt steeds kort met hetzelfde verificatie scherm.

Mel 11 maanden geleden
DM's komen niet of later aan bij mij.

Elise 11 maanden geleden
Ik kan in mijn instellingen op mijn profiel niet meer het kopje archief vinden. Rotterdam

Wendy 1 jaar geleden
Belgie west-vlaanderen 8560 Ik kan sinds gisteren niet meer op insta. Alles blokkeert stories komen er niet op en kan ook niet op probleemmeldingen daar de pagina gewoon zwart blijft.

Joyce 1 jaar geleden
Insta is al 3 dagen down? Berichten kunnen niet worden geladen. Kan ook niet uitloggen, heb de nieuwe versie van de app. Iemand een idee wat ik kan doen?

Hayley 1 jaar geleden
Omg

yoni 1 jaar geleden
Is er een storing bekend in veldhoven? @xyoniepiex

Jade 1 jaar geleden
Bro wtf die storing zegt dat er en fout melding is het ik heb alles gedaan telefoon aan uit en acc op nieuw opstarten weet iemand hoe ik terug op m’n acc kan?

Daisy Portier 1 jaar geleden
Kan al 2 dagen de app niet openen. Al opnieuw gedownload, losgekoppeld van fb en tel uit en aan gedaan. Iemand een idee hoe dit te verhelpen is?

Anoniem 1 jaar geleden
Weer een storing! Mijn hemel zeg

Nico 1 jaar geleden
3940 Hechtel-Eksel. Instagram werkt niet meer. Heb het opnieuw geïnstalleerd maar krijg dan onmiddellijk een foutmelding

Ersan 1 jaar geleden
Fucking storing weer aanwezig // regio sint niklaas

Pathe 1 jaar geleden
Instagram werkt niet, steeds foutmelding

S. 1 jaar geleden
Instagram app opnieuw geïnstalleerd maar helaas kan ik niet aanmelden krijg melding pagina is momenteel niet beschikbaar dit kan komen door technische fout. Via Google geprobeerd instagram site krijg ik niet open…

MK 1 jaar geleden
Sinds gisteren kan ik geen fotos of filmpjes meer delen. Is er ieys veranderd?

Yoni van ekkendonk 1 jaar geleden
Goede avond, Ik vroeg mezelf af wanneer ik mezelf weer kan aanmelden via mijn Instagram account @xyoniepiex Ik heb al een aantal maanden een blokkade die nog altijd niet netjes word opgelost? Liefs Yoni

Yoni van ekkendonk 1 jaar geleden
Waar slaat dit nou eigenlijk op? Ik heb nog steeds dezelfde aanmeld problemen en niks werkt! @xyoniepiex

SCHRIJF EEN COMMENTAAR

Over Instagram

Instagram bestaat sinds 2010. Vroeger zou niemand hebben gedacht dat influencer zijn op Instagram nu een volwaardig beroep zou zijn. In feite is het sociale netwerk nu onmisbaar - minder als communicatieplatform dan als verkoopkanaal en om te netwerken met gelijkgestemden.

Foto's, verhalen, hashtags en videocontent worden, net als geschreven content, gebruikt om ideeën te verspreiden. Iedereen kan volgen. Vaak telt voor werkgevers alleen al het hebben van een Instagram-profiel als een sollicitatie.

Waar is de provider sterk vertegenwoordigd?

De vraag is eerder wie er niet op Instagram zit. Insta, liefkozend Instagram genoemd, geniet over de hele wereld een enorme en vooral toenemende populariteit. Mensen willen snel inhoud die hen opvoedt, informeert, instrueert en inspireert. Met foto's en video's is dit heel snel en gemakkelijk te bereiken. Er zijn echter landen waar de regering een vinger in de pap heeft. Voor het overige is Instagram meer demografisch verspreid dan beperkt door staatsgrenzen. Hoe verder mensen na de 35 zijn, hoe minder er op Instagram zitten - althans als privépersoon.

Informatie over de storingshotline

.

Er is een ondersteuningscentrum op de homepage. Hier vindt u een goed gesorteerde reeks problemen met passende oplossingen. U kunt de oplossingen stap voor stap tot het einde volgen zonder enige voorkennis en zo de meeste van uw problemen snel oplossen.
. Anders kunt u een trefwoord in de zoekbalk invoeren en kijken of er al een trefwoord is dat u verder helpt.
Als de server van Instagram plat ligt - wat zeer zelden gebeurt of van tevoren wordt aangekondigd - kunt u niets doen. Dan helpt alleen wachten.
Als u specifieke vragen hebt, is het de moeite waard om lid te worden van forums of mee te lezen. U kunt ook gewoon uw contacten om hulp vragen.

Verhelp de fout en de redenen

.

Zorg ervoor dat het probleem niet aan jouw kant ligt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw internet momenteel problemen geeft of dat uw RAM vol is. Of misschien zijn de bestandsformaten te groot of is de app vastgelopen. Start alle apparaten opnieuw op en installeer in noodgevallen de app opnieuw op het mobiele apparaat. Met deze eenvoudige stappen kunnen de meeste problemen snel worden opgelost.

Storing kaart

Uitval geschiedenis

Gerapporteerde uitval op 16.07.2024:
Er waren in totaal 1 Verstoringen bij Instagram.De meest getroffen steden waren: Antwerp

Vergelijkbare aanbieders