Alle Facebook Messenger berichten van de laatste 24 uur

Geen storing bekend!


Veel voorkomende problemen zijn met:

Betrokken steden:


Reacties op Facebook Messenger

Laat anderen weten over uw problemen met Facebook Messenger: Schrijf een commentaar

Ilse 2 weken geleden
Kan niet meer bellen via Messenger op laptop

Greet 2 weken geleden
Kan het venster van een bericht via Messenger op FB niet meer sluiten op mijn laptop, met het kruisje in de rechter bovenhoek, is bij ieder profiel/chatbericht zo.

Hans 2 weken geleden
Kan ook het venster met messenger niet meer sluiten op chromebook, resetten heeft geen zin laatste bericht komt weer terug, heel vervelend. Alblasserdam 2951

Rudolf 2 weken geleden
Kan het venster van een bericht via Messenger op FB niet meer sluiten op mijn laptop.

Henny Burm-Boeting 2 weken geleden
Kan messenger berichten na gezien te hebben niet meer wegklikken.

Chats messenger op fb kan niet verwijderd worden 2 weken geleden
Chats van messenger kan niet afgesloten worden op facebook

Hans 3 weken geleden
Sommige personen krijgen mijn berichten niet via messenger. Gewoon aan het chatten en plots komen mijn berichten niet meer aan ?

Genevieve Doumen 6 maanden geleden
Ik kan geen foto’s meer versturen via messenger. 3500 Hasselt

ingrid 6 maanden geleden
De hele dag al problemen met messenger en fb messenger laad niet ,en kan berichten niet meer verwijderen

Jana 7 maanden geleden
Ik kan geen fotos sturen in messenger

Jacq Annot 8 maanden geleden
29130 Alhaurin , Malaga Kan geen foto´s versturen en bestanden uit de chat zijn verdwenen

Tony 8 maanden geleden
1443 Purmerend. Groepschat bestanden afbeeldingen foto's kan ontvanger niet zien.

Laura 9 maanden geleden
Bij het openen van mijn chatgesprek zijn alle media en bestanden opeens verdwenen.

0eter 1 jaar geleden
8800 Reoesare (Belgium) Opnieuw problemen met het ontvangen van inkomende oproepen. De oproep vindt plaats maar noch de beltoon noch het trillen vergezellen de oproep, ziodat je de oproep mist. Enkele dagen geleden was dit ook al het geval. Toen kwam de beltoon pas uren later toe op mijn toestel. Opnemen sloot het gesprek meteen af. Vandaag opnieuw geen beltoon gelijktijdig met de oproep.

SCHRIJF EEN COMMENTAAR

Over Facebook Messenger

Facebook is nu zelfs populair onder 65-plussers. Er is dus maar een heel korte uitleg nodig over wat Facebook Messenger is. Het is een messenger voor de smartphone of tablet. Het wordt gedownload als een app. Op veel toestellen is de messenger zelfs al voorgeïnstalleerd. Hierdoor kunnen mensen foto's uitwisselen, video's delen en natuurlijk berichten schrijven. Het is ook mogelijk om uw Facebook-contacten te bellen via Facebook Messenger. Het grootste voordeel is waarschijnlijk dat u geen telefoonnummer nodig hebt om uw contacten te bereiken. Vrienden zijn op Facebook is genoeg.

.

Waar is de aanbieder sterk aanwezig?

Facebook Messenger bestaat al heel lang - het stond alleen bekend als Messenger. Het is echter dezelfde toepassing. Destijds was Messenger nog een alternatief voor ICQ. FB Messenger wordt niet door zoveel mensen gebruikt als je zou denken. Natuurlijk, veel mensen chatten via Facebook. Maar als alternatief voor Discord, Whatsapp of andere diensten is de Messenger voor de meesten niet om aan te zien. Daaruit blijkt echter dat juist oudere mensen de voorkeur geven aan deze dienst, die buiten Duitsland ook een grotere populariteit geniet.

.

Informatie over de storingshotline

.

Facebook Messenger heeft geen eigen telefoonnummer. Er is geen storingslijn als zodanig. In plaats daarvan is er een trefwoord "allestörungen", waaronder je op Facebook een direct antwoord kunt vinden op de vraag of de Messenger momenteel down is of dat het probleem anderszins bij jou ligt. FB Messenger is zo goed als storingsvrij. Overigens kunt u de termen ook gewoon googelen en dan op andere sites antwoord vinden op de vraag of er storingen zijn, Soms doen de problemen zich alleen regionaal voor. In bijna alle groepen op Facebook waar je lid van bent, kun je je probleem posten en zeker snel een antwoord krijgen. Zelfs als zo'n verstoring niet past bij het eigenlijke onderwerp. U kunt ook via Google geschikte forums vinden om problemen op te lossen.

.

Verhelp de storing en de redenen

.

Zorg er eerst voor dat je internetverbinding in orde is. Trek anders de stekker van de router even uit het stopcontact en start alles opnieuw op. U kunt hetzelfde doen op uw mobiele apparaat als het heeft opgehangen: Gewoon uitzetten en weer aanzetten. Kijk of de vliegmodus aan staat. Zijn alle updates klaar? Is er genoeg ontvangst? Hoe zit het met opslagruimte? Tip: Als je iemand niet kunt bereiken via Messenger, kun je snel een persoonlijk bericht sturen naar hetzelfde contact via FB.

. *** Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) ***
Storing kaart

Uitval geschiedenis

Gerapporteerde uitval op 22.02.2024:
Er waren in totaal 1 Verstoringen bij Facebook Messenger.De meest getroffen steden waren: Wijchen

Vergelijkbare aanbieders