Alle CapCut berichten van de laatste 24 uur

Geen storing bekend!


Veel voorkomende problemen zijn met:

Betrokken steden:


Reacties op CapCut

Laat anderen weten over uw problemen met CapCut: Schrijf een commentaar

Geen opmerkingen gevonden. Wees de eerste en deel uw ervaring met anderen.

SCHRIJF EEN COMMENTAAR

Over CapCut

CapCut is een populaire videobewerkingstoepassing die is ontwikkeld door Bytedance, het bedrijf achter TikTok. Met een breed scala aan bewerkingstools en effecten, stelt CapCut gebruikers in staat om hoogwaardige video's direct vanuit hun mobiele apparaten te maken. Echter, net als bij elke andere service, kunnen er soms onderbrekingen of problemen optreden.

Mogelijke storingen bij CapCut

Er kunnen verschillende soorten storingen optreden bij het gebruik van CapCut. Sommige gebruikers hebben bijvoorbeeld problemen gemeld met het importeren van video's, terwijl anderen problemen hebben ervaren met het exporteren van hun bewerkte video's. Het kan ook voorkomen dat de app crasht of vastloopt, of dat bepaalde functies niet werken zoals ze zouden moeten.

Wat te doen bij een storing

Als u problemen ondervindt met CapCut, zijn hier enkele stappen die u kunt nemen om het probleem op te lossen:

  • Controleer uw internetverbinding. Een slechte of onstabiele internetverbinding kan problemen veroorzaken met het uploaden of downloaden van video's.
  • Update de app. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van CapCut gebruikt, aangezien veel problemen kunnen worden opgelost met een eenvoudige update.
  • Herstart uw apparaat. Dit kan helpen om eventuele kleine bugs of glitches te verhelpen.
  • Neem contact op met de klantenservice. Als u nog steeds problemen ondervindt, kan het helpen om contact op te nemen met de klantenservice van CapCut voor hulp.

Preventieve maatregelen

Om toekomstige storingen te voorkomen, is het een goed idee om regelmatig uw app te updaten en uw apparaat te herstarten. Het kan ook nuttig zijn om regelmatig back-ups van uw video's te maken, om te voorkomen dat u uw werk verliest als gevolg van een storing.

Hou storingen in de gaten

Onze website biedt real-time updates over de status van CapCut, zodat u altijd op de hoogte bent van eventuele storingen of problemen. Blijf op de hoogte en zorg voor een vlotte video-editing ervaring met CapCut.

Storing kaart

Uitval geschiedenis

Gerapporteerde uitval op 18.07.2024:
Er waren in totaal 1 Verstoringen bij CapCut.De meest getroffen steden waren:

Vergelijkbare aanbieders