Alle Pinterest berichten van de laatste 24 uur

Geen storing bekend!


Veel voorkomende problemen zijn met:

Betrokken steden:


Reacties op Pinterest

Laat anderen weten over uw problemen met Pinterest: Schrijf een commentaar

Chrissievanduijn 2 maanden geleden
Kan al dagen mijn bewaarde borden niet openen. Krijg dan steeds te zien ; rangschikken of desselecteren. Heb van alles gedaan wat het hulpcentrum zei ; niks werkt ...Kan mijn eigen recepten die ik gemaakt heb van pins ( Fotos)niet openen ..3072WK Rotterdam

Tineke 3 maanden geleden
ik kan niet op mijn account op pinterest ik wilde erop en toen versprong er iets nog nooit meegemaakt iemand een oplossing???

Alice 1 jaar geleden
Het scherm springt bij aanklikken op zwart. Alkmaar.

Jozephina 1 jaar geleden
Hoofddorp

Noor 1 jaar geleden
Kan mijn bewaarde borden nog steeds niet openen . Verspringen steeds naar zwart beeld. 3912as rhenen

Ans Penders 1 jaar geleden
Kan mijn pins niet openen. Krijg steeds meer zoals dit

Creanntje 1 jaar geleden
Kan pins niet bekijken, beeld even zwart en dan gelijk scherm vol met wat er op lijkt en suggesties. Verwijzingen naar bron werken geen van allen. 6658 Beneden-Leeuwen

Marijke Loupias 1 jaar geleden
Kan nog steeds geen pins openen op de Ipad, maar wel op de Iphone 1326 GS Almere

Toneke 1 jaar geleden
Zelfde probleem in Almere op de tablet. Als ik een pin wil openen schiet het beeld even op zwart en vervolgens naar meer voorbeelden van soortgelijke pins. Pinterest deed het wel goed op mijn desktop.

Jozephina 1 jaar geleden
Kan sinds gisteren mijn opgeslagen pins niet meer openen, omdat het beeld zwart wordt.

Jozephina 1 jaar geleden
2132RS HOOFDDORP

Diana 1 jaar geleden
5706 helmond Kan geen pins openen, krijg alleen “meer zoals dit”? Iemand een oplossing?

Marjanne 1 jaar geleden
Kan de pins nog steeds niet openen en/of opslaan! Is er iemand die weet wat we zelf kunnen doen hieraan? 3437XN Nieuwegein

Marjanne 1 jaar geleden
Kan de pins nog steeds niet openen en/of opslaan! Is er iemand die weet wat we zelf kunnen doen hieraan? 3437XN Nieuwegein

Edith 1 jaar geleden
1611LB Kan de pins niet bekijken/openen. Krijg alleen suggesties ‘meer zoals dit’. App al verwijderd en uitgelogd/ingelogd.

Delly 1 jaar geleden
Kan mijn pins niet meer in…krijg alleen suggesties..de reclames doen het natuurlijk wel. ;-( 7326 GE apeldoorn heel vervelend.

Gaby 1 jaar geleden
Pinterest plaatjes linken niet meer naar de ‘bron’. Krijg suggestie op suggesties te zien. 1500 HH Zaandam

Albert 1 jaar geleden
Ik kan mijn opgeslagen pins niet meer openen , help!!!!!!

Noor 1 jaar geleden
Kan bewaarde pins niet openen 3912as Rhenen.

Marijke Loupias 1 jaar geleden
Kan mijn bewaarde borden op pinterest niet meer openen 1326GS Almere

SCHRIJF EEN COMMENTAAR

Over Pinterest

Pinterest is een populair sociaal mediaplatform dat wereldwijd wordt gebruikt om ideeën uit te wisselen, inspiratie op te doen en interesses te delen. Pinterest-gebruikers kunnen 'pins' maken en deze op hun persoonlijke 'borden' plaatsen. Echter, net als andere online diensten, kan Pinterest soms met storingen te maken krijgen. Deze storingen kunnen variëren van login-problemen tot problemen met het uploaden van afbeeldingen. Hieronder vind je enkele mogelijke oplossingen en tips voor het oplossen van veelvoorkomende Pinterest-problemen.

1. Log in-problemen

Als je moeite hebt om in te loggen op Pinterest, controleer dan eerst of je de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord gebruikt. Als je je wachtwoord bent vergeten, gebruik dan de optie 'Wachtwoord vergeten' om het te resetten. Zorg ervoor dat je browser up-to-date is en probeer indien nodig een andere browser.

2. Afbeeldingen kunnen niet worden geüpload

Problemen met het uploaden van afbeeldingen kunnen worden veroorzaakt door een trage internetverbinding of problemen met de browser. Probeer je internetverbinding te controleren en de cache van je browser te wissen. Zorg er ook voor dat de afbeelding die je wilt uploaden voldoet aan de Pinterest-specificaties.

3. Pins kunnen niet worden opgeslagen

Als je problemen ondervindt bij het opslaan van pins, zorg er dan voor dat je de nieuwste versie van de Pinterest-app of -browser gebruikt. Probeer ook de app te sluiten en opnieuw te openen of je apparaat opnieuw op te starten.

4. Algemene oplossingen

  • Controleer of er technische problemen zijn bij Pinterest door de status van hun diensten te controleren op een betrouwbare storingsmonitorwebsite.
  • Bij een grootschalige storing, geduld hebben. Het technische team van Pinterest werkt waarschijnlijk al aan een oplossing.
  • Probeer Pinterest op een ander apparaat of via een andere internetverbinding te gebruiken om te zien of het probleem bij je apparaat of verbinding ligt.
  • Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice van Pinterest.

Onthoud dat de technische problemen die je ondervindt, tijdelijk kunnen zijn en vaak snel door Pinterest worden opgelost. Blijf geduldig en probeer de bovengenoemde tips en trucs.

Storing kaart

Uitval geschiedenis

We hebben momenteel geen historie verzameld voor Pinterest

Vergelijkbare aanbieders