Alle Amazon berichten van de laatste 24 uur

Geen storing bekend!


Veel voorkomende problemen zijn met:

Betrokken steden:


Reacties op Amazon

Laat anderen weten over uw problemen met Amazon: Schrijf een commentaar

Zilla 1 jaar geleden
Notification mails worden nooit verstuurd. creditcards toevoegen werkt niet. ook niet na leven cash browser.

Radjesh 2 jaar geleden
https://www.amazon.nl/ is niet beschikbaar en toont continu een draaiende laad-icon. Is het domino-effect nog niet opgelost?

SCHRIJF EEN COMMENTAAR

Over Amazon

Amazon is een wereldwijde e-commerce gigant, bekend om hun uitgebreide assortiment van producten variërend van boeken tot elektronica, huishoudelijke artikelen en meer. Naast de online marktplaats, biedt Amazon ook diensten zoals Amazon Prime Video voor streaming van films en tv-series, Amazon Music voor onbeperkt muziek luisteren en Amazon Web Services (AWS) voor cloud computing oplossingen.

Wat te doen bij een storing van Amazon

Als je een storing ervaart bij Amazon, zijn er een paar stappen die je kunt nemen om het probleem zelf op te lossen. Controleer eerst of de storing niet aan je eigen internetverbinding ligt door andere websites te bezoeken. Als andere sites normaal werken, probeer dan de cookies en cache van je browser te wissen en log daarna opnieuw in bij Amazon. Als het probleem aanhoudt, lees dan verder voor meer mogelijke oplossingen.

Mogelijke problemen bij Amazon

  • Website laadt niet: Dit kan een probleem zijn met je internetverbinding, browser of apparaat. Probeer een andere browser of apparaat te gebruiken, of reset je internetrouter.
  • Inloggen werkt niet: Zorg ervoor dat je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord invoert. Als je je wachtwoord bent vergeten, gebruik dan de optie 'wachtwoord vergeten' om het te resetten.
  • Bestelling wordt niet verwerkt: Dit kan te wijten zijn aan een technische fout of een probleem met je betalingsmethode. Controleer je bankgegevens of probeer een andere betaalmethode.
  • Streamingproblemen op Amazon Prime Video: Dit kan worden veroorzaakt door een trage internetverbinding of een apparaat dat niet compatibel is met Prime Video. Probeer het op een ander apparaat of verbeter je internetverbinding.

Hoe storingen bij Amazon te melden

Als je een probleem ervaart dat je niet zelf kunt oplossen, kun je dit melden bij de klantenservice van Amazon. Je kunt ook de status van Amazon diensten controleren op hun officiële storingspagina. Blijf op de hoogte van de laatste updates en informatie over storingen bij Amazon op onze website.

Waar je op de hoogte blijft van Amazon storingen

Bij ons blijf je op de hoogte van de huidige storingen bij Amazon. We bieden real-time updates en inzichten over uitvaltijden en storingen over de hele wereld. Of je nu problemen ondervindt met de Amazon website, Prime Video, Amazon Music of AWS, hier vind je de meest recente informatie over wat er gaande is en hoe je het kunt oplossen.

Storing kaart

Uitval geschiedenis

We hebben momenteel geen historie verzameld voor Amazon

Vergelijkbare aanbieders