Alle AliExpress berichten van de laatste 24 uur

Geen storing bekend!


Veel voorkomende problemen zijn met:

Betrokken steden:


Reacties op AliExpress

Laat anderen weten over uw problemen met AliExpress: Schrijf een commentaar

Leyla 7 maanden geleden
1069 Amsterdam Sinds gister nacht kom ik niet op mijn pagina inloggen. Geeft aan dat het geen contact kan maken internetserver. Dit maak ik voor het eerst mee.

J. Ketting 7 maanden geleden
Sinds gisterenavond laat kan ik de website niet meer openen. In alle browsers hetzelfde resultaat. Als je alleen aliexpress.com intikt, wordt er wel geredirect naar nl.aliexpress.com, maar vervolgens komt er een melding dat de website niet bereikbaar is. Ik denk dat ze DNS-problemen hebben, want pingen naar de subdomeinen geeft een time-out.

Mare 7 maanden geleden
Sinds vandaag niet meer mogelijk om in te loggen of orders te bekijken. Niet op de app en niet op de site

H.Muller 9 maanden geleden
Geen storingen bij AiExpress Nederland momenteel ???? AliExpress heeft al minimaal 3 maanden doorlopend storingen !!! 1;De kpers garantie werkt niet 2;De verlanglijst werkt niet !!! 3; sullen in je mandje doen en of verwijderen gaat als al moeizaam4; bestellen/betalen gaat momenteel helemaal niet !!! 7544 CN Enschede

P.Hofland 11 maanden geleden
OPLOSSING: Probeer het volgende: Log toch gewoon in en dan kom je op de Aliexpress pagina terecht MAAR i.p.v. naar je account gegevens te gaan (want dan krijg je het inlogscherm weer voor je kiezen) klik je op VERLANGLIJST. Dan opent een window en kan je aan de linkerkant naar bestellingen e.d. gaan. Werkt mogelijk niet altijd direct, maar bij mij tot nu toe wel en Chrome en Firefox. En ook altijd even je browser schonen door ALLE cookies en website gegevens te wissen als webpagina's niet meer werken. Den Haag

John 11 maanden geleden
OmarL kan toch niet dan wel werken met een VPN, als het een upgrade behoeft.

John 11 maanden geleden
mijn eerdere reactie, zou Nederland het blokkeren? https://www.msn.com/nl-nl/geldzaken/nieuws/kabinet-wil-strengere-regels-voor-goedkoop-spul-van-webshops-uit-china-vs-of-van-dropshipper-consument-beter-beschermd-bij-vlam-vattende-powerbank/ar-AA1bItz6?ocid=mailsignout&pc=U591&cvid=4bb7ef074550470fa68fc784dfcd4aed&ei=81

lala 11 maanden geleden
Ali werkt weer niet, van 23:00 tot 00:36. Laatste tijd steeds vaker: geen toegang maar herkent wél inlognaam en zegt niet verkeerde passw. maar return to inlogpage ! Gr ! 9700 Groningen

Depoortere 1 jaar geleden
Kan niet inloggen in Gentbrugge 9050 Belgie

OmarL 1 jaar geleden
Zojuist contact gehad met aliexpress, schijnt dat ze een upgrade hebben uitgevoerd, en dat ze hier nog mee bezig zijn, je kan dan tijdelijk de app gebruiken, bij mij werkt deze wel gewoon. oplostijd onbekend, en communicatie met ze is ook bar slecht, je krijgt alleen als reactie blijf app gebruiken en we noteren je klacht, en dan wordt ik uit de chat gegooid zonder gedag of wat dan ook. en maar diezelfde vragen blijven stellen, ja sorry ik ben een ICT'er heb al van alles geprobeerd, en ook aangegeven dat het aan jullie systeem ligt, awel nu pas zeggen ze dat hun systeem upgrade heeft, wordt vervolgt....

mischa 1 jaar geleden
hier zie je maar weer, doordat je gewoon geen normaal contact kan maken met ze, word mogelijk het probleem niet snel opgelost.

Max 1 jaar geleden
vpn gebruiken helpt!

Petra 1 jaar geleden
Inlogproblemen blijven maar bestaan. Ook is het nu heel lastig om via de "wishoptie" (aanklikken verlanglijstje) in te loggen, meestal moet je dan inloggen via een Russische site, erg onbetrouwbaar of wordt er aan gegeven dat de website "underconstruction is" groeten uit Amsterdam

Rob 1 jaar geleden
Heel bijzonder, via het verlanglijstje werkt het bij mij dus ook, raar maar waar !!

Jos Alders 1 jaar geleden
@Wendy, top! Ik begrijp het niet, maar het werkte bij mij wel. Dat dit zo gaat is wel een beetje dubieus.

roelof 1 jaar geleden
storing is opgelost denk ik want alles werkt weer zo als het hoort

Maaike 1 jaar geleden
WENDY wat een mega tip!!!! Het werkt inderdaad. Bij de 2e keer verlanglijstje aangeklikt te hebben zat ik in mijn eigen bestellijst! Had al vanaf vrijdag geen inlog meer, maar heb al mijn bestellingen zo kunnen checken. Super bedankt!

Wendy 1 jaar geleden
Nog steeds kan ik niet inloggen. MAAR... Ik ben naar de website gegaan en heb op verlanglijstje geklikt. Meteen kon ik daar mijn bestelling zien en de status... Ik hoefde niet eens in te loggen! Omgeving Eindhoven

sem 1 jaar geleden
vpn aanmaken en dan via een ander land inloggen.dan kan je wel inloggen inderdaad.

roelof 1 jaar geleden
piet met vpn zo niet gaan je moet dan een code krijgen op je mail die komt niet binnen

SCHRIJF EEN COMMENTAAR

Over AliExpress

AliExpress is een wereldwijd beroemd e-commerce platform, eigendom van de Alibaba Groep. Het platform biedt een breed scala aan producten aan, variërend van elektronica tot huishoudelijke artikelen, kleding en meer. Miljoenen klanten over de hele wereld vertrouwen op AliExpress voor hun dagelijkse aankopen.

Mogelijke Storingen bij AliExpress

Net als elke andere online dienst, kan ook AliExpress te maken krijgen met storingen. Deze kunnen variëren van problemen met het inloggen, problemen met betalingen, problemen met de website of de app, tot aan problemen met de levering van producten. Het is belangrijk om te weten dat storingen meestal tijdelijk zijn en door het technische team van AliExpress worden opgelost.

Wat te doen bij een Storing

Bij een storing, het eerste wat je moet doen is controleren of de storing bij AliExpress zelf ligt of bij je internetverbinding. Je kunt dit doen door andere websites te bezoeken en te kijken of deze normaal werken. Als andere websites normaal functioneren, ligt het probleem waarschijnlijk bij AliExpress. In dit geval is het raadzaam om geduldig te zijn en te wachten op de oplossing van het technische team van AliExpress.

Tips en Tricks om Storingen te Verhelpen

  • Als je problemen ondervindt met het inloggen, probeer dan je wachtwoord te resetten. Als dat niet werkt, neem dan contact op met de klantenservice van AliExpress.
  • Als je problemen ondervindt met betalingen, controleer dan of je betaalgegevens correct zijn ingevoerd. Als het probleem aanhoudt, probeer dan een andere betaalmethode.
  • Als de website of app niet goed functioneert, probeer deze dan te vernieuwen of opnieuw te starten. Als dat niet werkt, probeer dan de app opnieuw te installeren of een andere browser te gebruiken.
  • Als je problemen met de levering van producten hebt, controleer dan de status van je bestelling in je account. Als er geen update is, neem dan contact op met de verkoper of de klantenservice van AliExpress.

Conclusie

Hoewel storingen bij AliExpress frustrerend kunnen zijn, zijn ze meestal tijdelijk en worden ze zo snel mogelijk opgelost. Het is belangrijk om geduldig te zijn en de bovengenoemde stappen te volgen om eventuele problemen te verhelpen. Als niets werkt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van AliExpress.

Storing kaart

Uitval geschiedenis

We hebben momenteel geen historie verzameld voor AliExpress

Vergelijkbare aanbieders