Alle Zara berichten van de laatste 24 uur

Geen storing bekend!


Veel voorkomende problemen zijn met:

Betrokken steden:


Reacties op Zara

Laat anderen weten over uw problemen met Zara: Schrijf een commentaar

Samira 3 maanden geleden
Betalen met Klarna (achteraf) kan ineens niet meer. Maar wel met Klarna direct betalen. Dus daar maar voor gekozen, betaling gedaan en dan mislukt de bestelling. Dus nu betaald En niks staat op app en nu ? Ik bestel altijd en betaling met klarna en altijd op tijd betaald en waarom nu dit ?

Loes 3 maanden geleden
Betalen met Klarna (achteraf) kan ineens niet meer. Maar wel met Klarna direct betalen. Dus daar maar voor gekozen, betaling gedaan en dan mislukt de bestelling. Dus nu betaald maar geen bestelling. Nu 2 keer gehad bij alle twee de laatste bestellingen! 1e keer 155 euro (9 dagen dat geld kwijt) en nu 75 euro en moet daar weer een tijd op gaan zitten wachten. K*t Zara/Klarna! Sorry, kan er niets beters van maken.

Brigitte 4 maanden geleden
Ik kan sinds 2 dagen niet met bij de Zara voor achteraf betalen kiezen met Klarna. Hoe kan dit? Heb altijd op tijd betaald. 4201 AM Gorinchem

Sue 4 maanden geleden
Kan niet meer achteraf met Klarna betalen!

Yil 5 maanden geleden
Betaling met ideal. Afgeschreven bij bank. App geeft aan betaling af te ronden. Vraagt nog een keer de betaling van mij!

Manon 7 maanden geleden
Kan niet met iDeal betalen met Black Friday, alles ligt bij de kassa...maar niks lukt 1502 rn Zaandam

jessica 8 maanden geleden
sinds 13 uur vanmiddag werkt de app van Zara niet. Blijf maar Zara in beeld houden en kom niet verder de app in

Suzanne 8 maanden geleden
Sinds 1,5 tot 2 weken kan ik achteraf betalen met Klarna niet meer kiezen. nooit achterstanden o.i.d. gehad... app is up-to-date, browser geschiedenis weg (zoals de tips die ze geven) en nog lukt het niet... heel vevelend, iemand ook problemen hiermee?

Shar 9 maanden geleden
Klarna doet het niet en ook met CC steeds foutmelding!

Jamie 9 maanden geleden
Niet mogelijk om met Klarna te betalen?

merlin 11 maanden geleden
Ik kan niet betalen, door geen enkele mogelijkheid. Al maanden niet, en de klantenservice wimpelt het af. zeer onvriendelijk!! ik wil gewoon bestellen . 5258et berlicum

Constance 1 jaar geleden
ik krijg steeds een foutmelding als ik de bestelling wil afronden. Geen idee wat ik kan doen.

Lienke 1 jaar geleden
Kan al aantal weken niet meer met Klarna betalen bij de. Zara.Nooit een betaalachterstand gehad. Bestel al jaren zo. Goede klant. Klarna gebeld…weet t niet..Zara via whatsapp, kreeg vaag antwoord. Zeer klantonvriendelijk. Komop Zara zo ga je niet met goede klanten om. 2411BJ, Bodegraven

Carola 1 jaar geleden
Kan niet met Klarna betalen

Fat 1 jaar geleden
Kan niet met klarna betalen geen achterstanden van betalingen!!!

Doreen 1 jaar geleden
Alle sale artikelen van Zara zijn niet te laden iedere keer dezelfde foutmelding probeer het later nog eens en dan spreek ik niet over 1 artikel maar alle sale artikelen alles al geprobeerd app eraf en er weer op ook de gewone website geeft de foutmelding weer wel heel toevallig dat het allemaal sale artikelen zijn Zara want al de andere artikelen kan je wel gewoon laden heel irritant dit 9611 AN Sappemeer

Tam 1 jaar geleden
Kan ineens niet meer met Klarna betalen. Altijd netjes betaald.

Bdeb 1 jaar geleden
Kan al 1,5 week niet met Klarna bestellen. Geeft steeds een error. Klarna stuurt je door naar Zara, en Zara doet net alsof ze je niet begrijpen… annoying!

Evelien 1 jaar geleden
Klarna werkt niet. Zara weet van niks en Klarna weet van niks. Zara doe eens een keer moeite om klanten daadwerkelijk met een probleem te helpen.

S 1 jaar geleden
Klarna betaling lukt niet en net met iDeal betaald, geld is van bankrekening afgeschreven maar betaling komt niet door bij de bestelling, ook geen bevestigingsmail. Niet normaal meer dit ...!!

SCHRIJF EEN COMMENTAAR

Over Zara

Zara is een toonaangevende internationale aanbieder van modieuze kleding en accessoires. Als onderdeel van de Inditex Group, staat Zara bekend om zijn snelle omzetting van catwalktrends naar betaalbare mode voor het grote publiek. Echter, zoals bij elk groot bedrijf, kunnen er soms storingen optreden. In dit artikel geven we u enkele tips en trucs over wat te doen bij een storing en mogelijke problemen bij Zara.

Veel voorkomende problemen bij Zara

Het kan zijn dat u problemen ondervindt bij het online winkelen bij Zara. Dit kunnen technische storingen zijn, zoals problemen om in te loggen op uw account, problemen bij het toevoegen van items aan uw winkelmandje, of problemen bij het afronden van uw aankoop. Andere veelvoorkomende problemen kunnen zijn dat de website is gecrasht, dat er problemen zijn met de betaling, of dat er vertragingen zijn bij de levering.

Wat te doen bij een storing bij Zara

Bij een storing is het belangrijk om eerst na te gaan of het probleem bij Zara zelf ligt. Controleer de status van de Zara website op een onafhankelijke storingswebsite. Als er inderdaad een storing is bij Zara, is het aan te raden om even geduld te hebben. Zara is meestal snel met het oplossen van problemen.

Probleemoplossingen bij Zara

Als het probleem bij uw eigen systeem lijkt te liggen, zijn hier enkele mogelijke oplossingen:

  • Probeer een andere browser. Het kan zijn dat de website niet compatibel is met de browser die u momenteel gebruikt.
  • Leeg de cache van uw browser. Dit kan helpen om eventuele bugs op te lossen die ervoor zorgen dat de website niet correct wordt weergegeven.
  • Controleer uw internetverbinding. Een trage of onstabiele verbinding kan problemen veroorzaken bij het laden van de website.

Hulp en ondersteuning bij Zara

Als de storing aanhoudt, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Zara. Zij kunnen u helpen bij het oplossen van uw probleem of u meer informatie geven over eventuele bekende problemen. Houd er echter rekening mee dat het tijdens een grote storing drukker kan zijn dan gebruikelijk bij de klantenservice.

Zara zet zich in voor een soepele en aangename winkelervaring voor al haar klanten. Het is echter onvermijdelijk dat er af en toe storingen optreden. Hopelijk helpen de bovenstaande tips u om deze storingen te omzeilen en uw online winkelervaring bij Zara zo aangenaam mogelijk te maken.

Storing kaart

Uitval geschiedenis

Gerapporteerde uitval op 21.07.2024:
Er waren in totaal 1 Verstoringen bij Zara.De meest getroffen steden waren: Amsterdam
Gerapporteerde uitval op 20.07.2024:
Er waren in totaal 2 Verstoringen bij Zara.De meest getroffen steden waren: Bergen, 's-Hertogenbosch
Gerapporteerde uitval op 19.07.2024:
Er waren in totaal 1 Verstoringen bij Zara.De meest getroffen steden waren: Zutphen
Gerapporteerde uitval op 18.07.2024:
Er waren in totaal 4 Verstoringen bij Zara.De meest getroffen steden waren: Amsterdam, Zwijndrecht
Gerapporteerde uitval op 15.07.2024:
Er waren in totaal 1 Verstoringen bij Zara.De meest getroffen steden waren: Amsterdam

Vergelijkbare aanbieders