Alle KPN berichten van de laatste 24 uur

Geen storing bekend!


Veel voorkomende problemen zijn met:

Betrokken steden:


Reacties op KPN

Laat anderen weten over uw problemen met KPN: Schrijf een commentaar

Geen opmerkingen gevonden. Wees de eerste en deel uw ervaring met anderen.

SCHRIJF EEN COMMENTAAR

Over KPN

KPN, voluit Koninklijke PTT Nederland N.V., is een toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en IT-diensten in Nederland. Met een breed scala aan producten en diensten bedient KPN zowel particuliere als zakelijke klanten. Van vast en mobiel bellen tot internet en televisie; KPN is een integraal onderdeel van de digitale infrastructuur van Nederland. Maar zoals bij elke technologie, kunnen er af en toe storingen optreden. Hieronder vindt u enkele nuttige tips en oplossingen die u kunnen helpen wanneer u problemen ondervindt met uw KPN-diensten.

Wat te doen bij een KPN-storing

Wanneer er een storing is bij KPN, zijn er een aantal stappen die u kunt volgen om het probleem te identificeren en mogelijk op te lossen.

  1. Controleer eerst of de storing een bekend probleem is. KPN heeft een speciale storingspagina waar u de huidige status van hun diensten kunt bekijken.
  2. Herstart uw apparatuur. Dit kan vaak helpen bij het oplossen van tijdelijke problemen.
  3. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice van KPN. Zij kunnen u verder helpen bij het oplossen van het probleem.

Mogelijke storingen bij KPN

Er zijn een aantal veelvoorkomende storingen die u kunt ervaren bij het gebruik van KPN-diensten. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Problemen met het internet. Dit kan variëren van een trage verbinding tot helemaal geen verbinding.
  • Storingen bij vaste of mobiele telefonie. U kunt problemen ondervinden met bellen of gebeld worden.
  • Problemen met de televisiedienst. Dit kan betekenen dat u geen toegang heeft tot bepaalde zenders of dat de beeldkwaliteit slecht is.

Probleemoplossing bij KPN-storingen

Er zijn verschillende manieren om problemen met KPN-diensten op te lossen. Hier zijn enkele suggesties:

  • Voor internetproblemen, probeer uw router te resetten. Als dat niet werkt, kunt u proberen om uw netwerkinstellingen te controleren.
  • Voor problemen met de telefonie, controleer of uw telefoon goed is aangesloten en of de instellingen correct zijn.
  • Voor televisieproblemen, controleer of uw televisie en decoder correct zijn aangesloten en of er geen problemen zijn met uw signaal.

Contact opnemen met KPN bij storingen

Als u na het volgen van de bovenstaande stappen nog steeds problemen ondervindt, is het tijd om contact op te nemen met KPN. Zij hebben een 24/7 klantenservice die u kan helpen bij het oplossen van uw probleem. U kunt contact met hen opnemen via telefoon, e-mail of social media.

Storing kaart

Uitval geschiedenis

We hebben momenteel geen historie verzameld voor KPN

Vergelijkbare aanbieders