Alle DeGiro berichten van de laatste 24 uur

Geen storing bekend!


Veel voorkomende problemen zijn met:

Betrokken steden:


Reacties op DeGiro

Laat anderen weten over uw problemen met DeGiro: Schrijf een commentaar

Maan 2 maanden geleden
Mijn portefeuille is ineens compleet verdwenen? Ik werd bijna onwel ervan er staat gewoon 0,01 op me rekening. HELP

Marcel 7 maanden geleden
De app van de giro lijkt al langer instabiel. Nu lijkt de app niet te syncen met de 2FA. Die code is iedere keer ongeldig. Hebben anderen dit ook? Geruststellend is dit niet. Even googlen en zojuist geleerd dat DEGIRO al eerder op de vingers is getikt vanwege gebrek aan veiligheid op diens IT.

H.van Hooijdonk 7 maanden geleden
Het zou zeer wenselijk zijn om een klein berichtje achter te laten, ik begrijp niet waarom dit niet gebeurd, zo'n klein gebaar...

H.van Hooijdonk 7 maanden geleden
4706tl Roosendaal

Marco 7 maanden geleden
Een klein berichtje op de website, meer is er niet voor nodig om je klanten te informeren. Juist voor een financiële instelling die het van vertrouwen moet hebben…

Cor 7 maanden geleden
2e keer in korte tijd; zeer kwalijk voor een instelling die het van betrouwbaarheid moet hebben. Communiceer dan in ieder geval met de gedupeerden!!! 6411Heerlen

Ron 7 maanden geleden
Ook ik kan niet meer inloggen, ondanks 2FA. Het zou fijn zjn als DeGiro hierover zou communiceren!!

Tjerk 7 maanden geleden
Kan niet inloggen. Blijkbaar meer mensen last ban. Geen communicatie vanuit de giyo

Mvita 7 maanden geleden
En nu ook geen orders en opties kunnen plaatsen! Net de stroom misgelopen! Echt balen

Mvita 7 maanden geleden
Kreeg een app update, en daar na kon niet meer inloggen. App kijkt naar de uk login inplaats van nl login. Stom dat ze dit niet goed beheren en dit soort fouten in productie plaatsen

Monique 7 maanden geleden
kan sinds gisteravond niet inloggen, maar ik ben dus niet de enige ;-)

Jay 7 maanden geleden
Ik maak me erg de orgen of heb jij fit vaker bij de Giro meegemaakt

Jan 7 maanden geleden
Kan ook niet inloggen op zowel site als app.

jay 7 maanden geleden
ik kan nogsteeds niet inloggen, jullie?

Bart 7 maanden geleden
Kan niet inloggen bij app en op website. Gelukkig pas buiten handelsuren, maar een melding vanuit DEGIRO zou fijn zijn geweest. 6041 Roermond

Norbert 7 maanden geleden
Kan niet inloggen

Wilbert 7 maanden geleden
Kan niet inloggen app

N 7 maanden geleden
Geen inloggen in degiro shit

Peter 8 maanden geleden
Deventer Inloggen App + Website werkt niet. Geen enkel bericht hierover van Degiro zelf op de website/in de app. Heel erg slechte beurt!

HardeRukker 8 maanden geleden
Ik kan niet inloggen.

SCHRIJF EEN COMMENTAAR

Over DeGiro

DeGiro is een toonaangevende online broker die opereert in meer dan 18 landen, waaronder Nederland. Het platform biedt toegang tot wereldwijde beurzen en een breed scala aan financiële producten. DeGiro staat bekend om zijn lage kosten en gebruiksvriendelijke interface, maar net als elke andere dienst, kunnen er soms storingen optreden.

Veel voorkomende problemen bij DeGiro

Het kan zijn dat u problemen ondervindt bij het inloggen, dat de website of app niet naar behoren functioneert of dat er vertragingen optreden bij het verwerken van transacties. Hieronder hebben we enkele mogelijke storingen bij DeGiro en mogelijke oplossingen op een rijtje gezet.

1. Inlogproblemen

Als u problemen ondervindt bij het inloggen, controleer dan eerst of uw internetverbinding stabiel is. Als dit het geval is, probeer dan uw browsercache te legen of de app opnieuw te installeren. Indien het probleem nog steeds aanhoudt, neem dan contact op met DeGiro's klantenservice.

2. Website of App functioneert niet naar behoren

Als de website of app niet correct laadt of helemaal niet werkt, probeer dan eerst een andere browser of een ander apparaat. Als de storing alleen op uw apparaat optreedt, kan het een lokaal probleem zijn. Probeer uw apparaat opnieuw op te starten of de app te updaten naar de nieuwste versie.

3. Vertraging bij het verwerken van transacties

Vertragingen kunnen voorkomen tijdens piektijden of als de markt bijzonder volatiel is. Als u echter langdurige vertragingen ervaart, is het raadzaam contact op te nemen met de klantenservice van DeGiro.

In alle gevallen is het belangrijk om te weten dat u niet de enige bent die problemen kan ondervinden. Onze website houdt storingen bij DeGiro in de gaten en biedt realtime updates over de huidige status van het platform. Blijf op de hoogte en weet wanneer de service weer normaal functioneert.

Storing kaart

Uitval geschiedenis

We hebben momenteel geen historie verzameld voor DeGiro

Vergelijkbare aanbieders