Alle BMW ConnectedDrive berichten van de laatste 24 uur

Geen storing bekend!


Veel voorkomende problemen zijn met:

Betrokken steden:


Reacties op BMW ConnectedDrive

Laat anderen weten over uw problemen met BMW ConnectedDrive: Schrijf een commentaar

Sam 2 maanden geleden
Sins update wordt voertuig status niet meer aangepast in my bmw app, dit voor mijn 2 voertuigen X5 en XM 2360 Oud-Turnhout

D 6 maanden geleden
Autozoeker werkt niet meer. Vlissingen

G 6 maanden geleden
Autozoeker werkt niet meer van BMW i3s.

Rogier 6 maanden geleden
Autozoeker werkt niet sinds 6-12, terwijl wel geactiveerd 4382BL Vlissingen

Jos 6 maanden geleden
MyBMW Autozoeker werkt niet meer sinds 7-12

Elcke Hakkenberg van Gaasbeek 6 maanden geleden
postcode 1261tv - 36 moet opnieuw op app inloggen, wat niet lukt met ww, ik moet nieuw ww instellen naar ook dat zou niet goed zijn, zeer irritant 7 december 2023 om vanaf 20 uur

Ed 6 maanden geleden
voertuigplaatsbepaling Werkt niet terwijl geactiveerd meer mensen last van?

DR 6 maanden geleden
BMW app autozoeker werkt niet meer.

Ed v H 7 maanden geleden
De door mij eerder gemelde storing op bmw connect is opgelost, bij mij werkt het weer normaal met laatste update van vanmiddag!

Patrick B 7 maanden geleden
7030 Doetinchem, BMW Connect app werkt al sinds vanmiddag 12.00 uur niet. Compleet reset gedaan vanavond thuis en opnieuw gekoppeld. Nu werkt het weer.

Ed v H 7 maanden geleden
Bij bmw dealer geweest, er is een landelijke storing in bmw connect, niks werkt meer sinds vanmiddag na 16:00 uur! Had vanmiddag voor de stortingen ook update die staat er ook niet goed in, morgen naar de dealer in Rotterdam voor een reset of het connect systeem totaal opnieuw installeren.

Patrick 7 maanden geleden
Vandaag geen enkele connectie met de bmw. Apps en traffic in auto werkt ook niet. Van Eindhoven naar Valkenburg

Olaf Brouwer 7 maanden geleden
3775KR Kootwijk. App communiceert niet met laadstatus auto. Ook km stand sinds maandag incorrect in app.

shahan 7 maanden geleden
na upgrade van de App vandaag 25-10-23 geen meer verbinding met de auto. Apps in de auto (weer spotify etc..) werken ook niet meer. Ik kan geen remote opdracht sturen naar mijn BMW. 5314AX BMW 530e model 2022

Rene wijers 10 maanden geleden
Sinds vandaag werkende app meer geen altijd abbonement. Paar keer proberen opnieuw te installeren maar kom niet verder. 2902 kh capelle aan den ijssel

Ed 11 maanden geleden
Sinds maandag 17-07-2023 registreert de app de gereden kilometers niet meer,dus ook de laatst gereden rit word niet meer weergeven! In bmw 220i bouwjaar 2022 ( nieuwste model) Dit is na update van bewuste maandag die eigenlijk voor EV modellen geschikt is.heb melding gemaakt bij dealer en bmw Nederland. Zelf en met dealer geprobeerd het probleem opgelost te krijgen is niet gelukt , dus fout zit in de laatste update!

Poeran 11 maanden geleden
App start sinds vanmiddag niet door na het inloggen. App verwijderd en weer toegevoegd, maar geen optie meer om in te loggen.

Chris 11 maanden geleden
Werkt niet meer 9685 cd

Chris 11 maanden geleden
9685 cd Blauwestad

Wijnand 11 maanden geleden
Autogegevens worden niet opgehaald. App opent traag. 2211mh

SCHRIJF EEN COMMENTAAR

Over BMW ConnectedDrive

BMW ConnectedDrive is een innovatief systeem ontwikkeld door BMW dat de bestuurder met zijn voertuig en de buitenwereld verbindt. Het biedt een breed scala aan diensten en apps die reizen met je BMW comfortabeler, veiliger en spannender maken. Echter, zoals elk technologisch product, kan het soms storingen en problemen ondervinden.

Wat te doen bij een BMW ConnectedDrive-storing?

Wanneer uw BMW ConnectedDrive niet werkt, zijn er verschillende stappen die u kunt ondernemen om het probleem op te lossen. Hier zijn een paar tips en trucs om u te helpen:

1. Herstart het systeem

Net als bij andere digitale apparaten, kan een eenvoudige herstart helpen kleine bugs en glitches op te lossen die de normale werking van uw BMW ConnectedDrive beïnvloeden. U kunt dit doen door uw auto volledig uit te schakelen en een paar minuten te wachten voordat u hem weer inschakelt.

2. Controleer uw internetverbinding

BMW ConnectedDrive werkt via een internetverbinding. Als u problemen ondervindt, kan het zijn dat uw auto geen stabiele internetverbinding heeft. Het kan helpen om de locatie te veranderen of de verbinding opnieuw in te stellen.

3. Neem contact op met de BMW klantenservice

Als de bovenstaande stappen niet werken, kunt u contact opnemen met de BMW klantenservice. Ze hebben technische experts die u kunnen helpen bij het oplossen van uw problemen. Zorg ervoor dat u alle relevante informatie over uw voertuig en de aard van de storing bij de hand heeft.

Hoewel BMW ConnectedDrive een betrouwbaar systeem is, kunnen er af en toe storingen optreden. Door deze stappen te volgen, kunt u de meeste problemen snel en efficiënt oplossen.

Storing kaart

Uitval geschiedenis

We hebben momenteel geen historie verzameld voor BMW ConnectedDrive

Vergelijkbare aanbieders