Alle AutoScout24 berichten van de laatste 24 uur

Geen storing bekend!


Veel voorkomende problemen zijn met:

Betrokken steden:


Reacties op AutoScout24

Laat anderen weten over uw problemen met AutoScout24: Schrijf een commentaar

Ron 2 weken geleden
Kan niet bij geplaatste advertentie, niet bij gegevens en kan niet uitloggen. Overal de volgende melding :( "Sorry, er is iets mis gegaan. We werken er aan. Probeer het later nog eens. Probeer opnieuw. " Enig idee hoelang de storing gaat duren?? 8432PL Haule

Thomas 3 weken geleden
App werkt niet

Tanja Vereycken 3 maanden geleden
3990 Peer Kan al weken lang mij niet meer aanmelden. Al een melding gedaan op de site zelf. Mijn wagen verkocht, maar kon zoekertje niet verwijderen. Het zoekertje hebben ze voor mij verwijderd. Aanmelden lukt nog steeds niet.

Ea 3 maanden geleden
1785 merchtem, autoscout foutmelding bij proberen in te loggen kan geen advertentie plaatsen

Fred 1 jaar geleden
Verbinden mislukt Opnieuw proberen Autoscout app

Naud 1 jaar geleden
“Verbinden mislukt, opnieuw proberen” j

Naud 1 jaar geleden
“Verbinden mislukt, opnieuw proberen”

th 1 jaar geleden
8500 Kortrijk, app werkt niet. "verbinding mislukt, probeer opnieuw"

Van den Eynde Steve 1 jaar geleden
2560 Nijlen. Autoscout opent sinds een week niet meer.

W de Lange 2 jaar geleden
Ik kan met geen mogelijkheid favorieten aanvinken of inzien. Blijf melding zien - verbinding mislukt- opnieuw proberen. Verder doet alles op mijn telefoon t gewoon. Heb geupdate- op nieuw aan en uit gezet- app opnieuw geïnstalleerd- blijft zelfde probleem melden

Peter 2 jaar geleden
Geraak er langs geen kanten op

Martin 3 jaar geleden
Bij mij lukt het ook niet. Klantenservice herkent het probleem niet.

Sam 3 jaar geleden
Kan al twee weken lang geen advertentie plaatsen geen elke keer storing aan ???

SCHRIJF EEN COMMENTAAR

Over AutoScout24

AutoScout24 is een toonaangevende online automarktplaats in Europa die gespecialiseerd is in het kopen en verkopen van gebruikte en nieuwe auto's. AutoScout24 biedt een breed scala aan diensten, waaronder financiering, verzekeringen en autogerelateerde digitale advertenties. Hoewel het een betrouwbaar platform is, kunnen er soms storingen optreden. Hier zijn enkele veel voorkomende problemen en oplossingen om u te helpen deze problemen te overwinnen.

Potentieel probleem 1: Website laadt niet

Een van de meest voorkomende problemen die gebruikers tegenkomen, is dat de website niet laadt. Dit kan worden veroorzaakt door een storing bij AutoScout24 zelf, maar het kan ook het gevolg zijn van een probleem met uw internetverbinding. Controleer eerst uw internetverbinding en probeer een andere website te openen. Als andere websites goed werken, is het probleem waarschijnlijk bij AutoScout24. In dit geval kunt u proberen de pagina te vernieuwen of op een later tijdstip terug te komen.

Potentieel probleem 2: Problemen met inloggen

Problemen met inloggen kunnen worden veroorzaakt door het vergeten van wachtwoorden of door technische problemen aan de kant van AutoScout24. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de optie 'Wachtwoord vergeten' selecteren om een nieuw wachtwoord in te stellen. Als dit het probleem niet oplost, is het mogelijk dat er een storing is bij AutoScout24. In dit geval adviseren we u om het later opnieuw te proberen.

Potentieel probleem 3: Problemen met het plaatsen van advertenties

Sommige gebruikers melden problemen bij het plaatsen van advertenties. Dit kan te maken hebben met een storing in het systeem van AutoScout24, maar het kan ook komen doordat de advertentie niet voldoet aan de richtlijnen van het platform. Zorg ervoor dat uw advertentie aan alle criteria voldoet en probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, kan het een technisch probleem zijn, en we raden aan om contact op te nemen met de klantenservice van AutoScout24.

Potentieel probleem 4: Verbindingsproblemen met de mobiele app

Sommige gebruikers hebben gemeld dat ze problemen hebben met het verbinden met de AutoScout24 mobiele app. Dit kan te maken hebben met een slechte internetverbinding of met een storing in de app zelf. Probeer eerst om de app te sluiten en opnieuw te openen. Als dat niet werkt, controleer dan uw internetverbinding. Als laatste redmiddel kunt u proberen de app te verwijderen en opnieuw te installeren.

Houd er rekening mee dat er altijd onvoorziene technische problemen kunnen optreden en dat het soms beter is om het later opnieuw te proberen of contact op te nemen met de klantenservice als u aanhoudende problemen ondervindt.

Storing kaart

Uitval geschiedenis

We hebben momenteel geen historie verzameld voor AutoScout24

Vergelijkbare aanbieders